Meteen naar de inhoud

Over ons

Al 30 jaar bakken we ze bruin!

Op 5 juli 1991 zijn we destijds gestart met onze eerste zaak. Frituur De wijngaard aan de Poederleeseweg in Herentals groeide op korte tijd uit tot een bekende zaak in de regio. Topkwaliteit en late openingsuren droegen bij aan dit succes. Enkele jaren later in 1997 werd er binnen de familie besloten om een 2de zaak op te richten op de Gildelaan in Herentals nl Frituur Het Bieke. Gedurende vele jaren letten we nauwlettend op de kwaliteit van onze producten. Als beloning voor onze inspanning werden we dan ook verkozen tot beste frituur van Herentals. In 2013 hebben definitief onze frietspaan aan de haak gehangen.

Intussen werden de kinderen groot en in 2018 werden we toevallig aangesproken op een feest met de vraag waarom we geen mobiele frituur of catering zouden doen. Al snel hadden we besloten om de draad weer op te nemen op dezelfde wijze die vroeger tot succes leidde.
Sindsdien kunt u ons boeken aan zeer democratische prijzen, verse frieten en zelf bereide gerechten net zoals vroeger.